Magyar Kémikusok Egyesülete Tömegspektrometriai Társaság


Felhasználói név: Jelszó:

Belépés a Társaságba

A MKE Tömegspektrometriai Társaság a Magyar Kémikusok Egyesülete szakosztályaként működik. Az Alapszabály szerint minden MKE-tag tetszőleges számú szakosztálynak tagja lehet. A szakosztályoknak külön tagdíjuk nincs. Így ha Ön szeretne belépni a MKE Tömegspektrometriai Társaságba, a következő lehetőségek közül választhat (MEGJEGYZÉS: Az MKE nyilvántartásában a Társaság egyelőre szakcsoportként van nyilvántartva, így az alábbiakban "Szakosztály" helyett mindenhol "Szakcsoport" olvasandó. Reményeink szerint ezt az adminisztrációs hibát hamarosan sikerül kiküszöbölni):
  • Amennyiben Ön az MKE elektronikus tagnyilvántartó rendszerében már regisztrált felhasználó, egyszerűen lépjen be a rendszerbe, majd a "Szakosztály" pontban a "szakosztályi tagság bejelentése" alpontban adja meg a Tömegspektrometriai társaságot.
  • Ha Ön az MKE tagja, de még nem regisztrált az elektronikus tagnyilvántartó rendszerben, akkor itt megteheti.
  • Belépési szándékát az "Tagnyilvántartó lap" segítségével is közölheti a Magyar Kémikusok Egyesületének címére (1015. Budapest, Hattyú u. 16. II/8.) elküldve.
  • Ha Ön nem tagja a Magyar Kémikusok Egyesületének, töltse ki a Belépési nyilatkozatot és a "Tagnyilvántartó lap"-ot (SEGÉDLET; a szakosztályok között jelölje meg a Tömegspektrometriai Társaságot), fizesse be az éves tagdíjat (2020-ban 10000Ft; nyugdíjasoknak, kémiatanároknak 5000Ft, ifjúsági tagoknak, GYES-en lévőknek: 2500Ft), majd küldje el a Magyar Kémikusok Egyesületének címére (1015. Budapest, Hattyú u. 16. II/8.).

Az oldal készítője és üzemeltetője: Frigyes Dávid. Ha az oldal tartalmával vagy működésével kapcsolatban megjegyzése, kérdése, javaslata van, azt elküldheti itt.
Verzió: 1.07 Utolsó módosítás: 2019. 10. 14. Látogatók száma: 73493 (2007. december 31. óta)